Citruuline Pure 300 g

Extrifit - Sport Nutrition

  • €27.00
    çmimi i njësisë i tepërt 
Taksat përfshihen. Kostot e transportit llogaritur duke paguar.

Gjithçka që ka mbetur 32!

Citrulline e pastër

Sasia neto: 300 g.

L-citrulin është i njohur në ndërtimin e bodybuilding si një stimulues i prodhimit të oksidit nitrik, i cili do t'ju lejojë të arrini qarkullimin më të mirë të gjakut të muskujve gjatë stërvitjes tuaj. Për qarkullim më të mirë të gjakut, ju ndjeheni më të mirë të muskujve, i cili natyrisht shoqërohet edhe me furnizimin më të mirë të muskujve për lëndët ushqyese! Dhe luan një rol shumë të rëndësishëm në rritjen e muskujve! Për më tepër, rrjedhja më e mirë e gjakut në muskul, dhe si rezultat, furnizimi më i lartë i lëndëve ushqyese për muskujt mund të efikasojë shërimin e tyre, i cili është i rëndësishëm jo vetëm për ndërtimin e bodybuilding, por edhe për sportet e tjera.

Konsumi: Përzieni 1 matës me 200 ml ujë dhe pini 20 minuta para stërvitjes.

Kushtet e ruajtjes: Mbani në një vend të errët +12 с +25 ° с. Një produkt i mbushur mirë mund të ruhet në të thatë 5 ° с - 30 ° с. Kur hapni paketën, konsumoni brenda 3 muajve. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. SerialiMë e mira më parë: Shihni. në paketë.

Prodhuesi:Extrifit S.R.O., Republika Czecheke.

Shpërndarësi: UAB "Z-PROJECTS"

Përbërje

Përbërësit: Citrulinë

Përbërësit 1 metër 6.5 g.

Citrulinë

6000 mg

Rreth Prodhuesit
Extrifit ® Shtojcat e ushqimit u krijuan për atletët profesionistë. Qëllimi kryesor i kompanisë është të udhëheqë shtesat e tregut në treg, duke përmbushur edhe klientin më të kërkuar me lëndët e para me cilësi më të lartë. Të gjitha produktet janë zhvilluar në bashkëpunim me teknologët më të shquar evropianë dhe atletët më të mirë për të bërë efektivitetin e shtesave ushqyese.
  


Extrifit Kompania kaloi me sukses procesin e certifikimit dhe fitoi certifikatën ISO 22000: 2006. Standardi ISO 22000 është një autorizim ndërkombëtar dhe një standard i rëndësishëm për vlerësimin e organizatave që aplikojnë kërkesa specifike për sigurinë e ushqimit në të gjithë prodhimin e ushqimit/zinxhirin e furnizimit. Jo vetëm menaxhimi i kompanisë, respektimi i parimeve të HACCP, por edhe prezantimi i praktikave të tjera të sigurisë. Siç janë praktika e mirë e menaxhimit operacional, praktika e mirë agro kulturore, praktika e mirë veterinare, praktika e mirë e higjenës, praktika e mirë e shpërndarjes, praktika e mirë e kanalizimeve etj. Duke e fituar këtë certifikatë Extrifit Mund të garantohet që produktet e tyre janë të sigurta dhe me cilësi të lartë.

Extrifit Kompania gjithashtu ka një çertifikatë HACCP - një program për parandalimin e mbrojtjes së cilësisë dhe të cilësisë së ushqimit. Ai siguron metodat sistemike bujqësore dhe analizën e proceseve të prodhimit të ushqimit, tregon të gjitha rreziqet etj. HACCP bazohet në Kodin Alimmonarius, i cili u krijua nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Botërore e Shëndetit për Ushqim dhe Bujqësi.

Shqyrtimet e klientit

Bazuar në 1 Rishikim
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Shoqe
Virginijus Staponkus (Kaunas, lt)
Shtesa të shkëlqyera

Me të vërtetë duke ndjerë tonin për të ushtruar. Më udhëheqës.


Ne gjithashtu e rekomandojmë atë

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods