Extrifit VEGAN 80 1 kg

Extrifit - Sport Nutrition

  • €32.00
    çmimi i njësisë i tepërt 
Taksat përfshihen. Kostot e transportit llogaritur duke paguar.

Gjithçka që ka mbetur 1!

Extrifit® Vegan 80 - Izolimi i proteinave vetëm nga bimët! Pa laktozë! Një alternative e shkëlqyeshme për hirrë dhe proteina të qumështit. Ky izolim i bimëve premium ka parametra të shkëlqyeshëm. Në një matës 'Extrifit® Vegan 80 ”përmban deri në 75% proteina dhe deri në 5000 mg BCAA. Kjo do të thotë që burimi i proteinave është plotësisht i barabartë me proteinat e hirrës, dhe përmbajtja e aminoacideve është e njëjtë - kështu që është shumë i përshtatshëm për restaurimin dhe kultivimin e muskujve.

Shijet: Çokollatë, kafe e ftohtë, lajthi, karamel.

Pesha neto:  1000 g.

Konsumi: Varet nga pesha e trupit, aktiviteti fizik dhe ushqimi. Rekomandohet të shpërndani pjesë për rritjen e muskujve, 2 deri në 6 matës në ditë. Një metër (35 g) kërkon 200 - 300 ml ujë. Përdorni sipas udhëzimeve dhe/ose programeve speciale të ushqimit të një atleti. Mos përdorni nëse jeni shtatzënë ose ushqeheni! Personat nën 18 vjeç nuk duhet të përdoren. 

Kushtet e ruajtjes: Mbani në një vend të errët +12 с +25 ° с. Një produkt i mbushur mirë mund të ruhet në të thatë 5 ° с - 30 ° с. Kur hapni paketën, konsumoni brenda 3 muajve. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. SerialiMë e mira më parë: Shihni. në paketë.

Prodhuesi: Extrifit S.R.O., Republika Czecheke.

Shpërndarësi: UAB "Z-PROJECTS"

Përbërje

Përbërësit:Izolimi i proteinave të bizeles, izolimi i proteinave të orizit, enzimat natyrore të tretjes papain dhe Bromelain, Sweetener Stevia nga bimët (Origjina Natyrore).

Ushqyerja 100 g dhe një shërbim (35 g)

Vlerë e energjisë

375 kcal / 1576 kJ

131 kcal / 551 kJ

I trashë

5.5 g / 1.9 g

- yndyra e tyre e ngopur. acide

2.0 g / 0.7 g

Carbs

4.6 g / 1.6 g

- sheqeri i tyre

1.8 g / 0.6 g

Proteina

75 g / 26 g

Kripë

1.55 g / 0.54 g

Fibër

3.6 g / 1.3 g

Aminoacidet 100 g dhe në një pjesë (35 g)

Alanine 3 675 mg /1 286 mg

Fenilalanine 4 189 mg/1 466 mg

Arginine 6 299 mg / 2 205 mg

Izoleucina 3 527 mg/ 1 234 mg

Cistina 1 807 mg / 632 mg

Leucin 6 332 mg/ 2 216 mg

Glycine 3 054 mg/ 1 069 mg

Valin 4 248 mg / 1 487 mg

Histidinë 1 852 mg / 648 mg

Proline 3 209 mg / 1 123 mg

Acidi Aspartik 7 499 mg/ 2 625 mg

Sererinë 3 650 mg / 1 277 mg

Acidi glutamik 12 862 mg/ 4 502 mg

Treonini 2 702 mg / 946 mg

Lysine 4 199 mg/ 1 470 mg

Triptofan 788 mg / 276 mg

Metionina 1 550 mg/ 542 mg

Tirozina 3 416 mg / 1 196 mg

 

Përmbajtja BCAA 14 107 mg / 4 938 mg

Aminoacidet totale 74 856 mg / 26 200 mg

 

Rreth Prodhuesit
Extrifit ® Shtojcat e ushqimit u krijuan për atletët profesionistë. Qëllimi kryesor i kompanisë është të udhëheqë shtesat e tregut në treg, duke përmbushur edhe klientin më të kërkuar me lëndët e para me cilësi më të lartë. Të gjitha produktet janë zhvilluar në bashkëpunim me teknologët më të shquar evropianë dhe atletët më të mirë për të bërë efektivitetin e shtesave ushqyese.
 


Extrifit Kompania kaloi me sukses procesin e certifikimit dhe fitoi certifikatën ISO 22000: 2006. Standardi ISO 22000 është një autorizim ndërkombëtar dhe një standard i rëndësishëm për vlerësimin e organizatave që aplikojnë kërkesa specifike për sigurinë e ushqimit në të gjithë prodhimin e ushqimit/zinxhirin e furnizimit. Jo vetëm menaxhimi i kompanisë, respektimi i parimeve të HACCP, por edhe prezantimi i praktikave të tjera të sigurisë. Siç janë praktika e mirë e menaxhimit operacional, praktika e mirë agro kulturore, praktika e mirë veterinare, praktika e mirë e higjenës, praktika e mirë e shpërndarjes, praktika e mirë e kanalizimeve etj. Duke e fituar këtë certifikatë Extrifit Mund të garantohet që produktet e tyre janë të sigurta dhe me cilësi të lartë.

Extrifit Kompania gjithashtu ka një çertifikatë HACCP - një program për parandalimin e mbrojtjes së cilësisë dhe të cilësisë së ushqimit. Ai siguron metodat sistemike bujqësore dhe analizën e proceseve të prodhimit të ushqimit, tregon të gjitha rreziqet etj. HACCP bazohet në Kodin Alimmonarius, i cili u krijua nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Botërore e Shëndetit për Ushqim dhe Bujqësi.

Shqyrtimet e klientit

Ende nuk ka vlerësime
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ne gjithashtu e rekomandojmë atë

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods