Long® 80 - Multiprotein 1000 g

Extrifit - Sport Nutrition

  • €38.99
    çmimi i njësisë i tepërt 
Taksat përfshihen. Kostot e transportit llogaritur duke paguar.

Gjithçka që ka mbetur 0!
Aksionet do të plotësohen pas

Gjatë® 80 - multiprein

Pesha neto: 1000 g.

Extrifit® Ju ofron një nga produktet më të mira dhe më të suksesshme në treg - Long® 80 - një koktej proteinash deri në 7 orë. Pse është më e mirë multipoteina e gjatë 80?Extrifit Përbërja: Raporti i burimeve të proteinave (kryesore është sasia e proteinave në hirrë të hidrolizuar enzimikisht me shkallën më të lartë të hidrolizës DH 32 dhe peptide të larta të larta), në vend të dy enzimave ekzistojnë 7 enzima efektive dhe ne kemi përdorur steviolglycosides (bimë natyrale të zierjes ëmbëlsues).

Long® 80 Multipoteina është një produkt multicomponent që përmban proteina nga 8 burime të proteinave. Si rezultat, ky produkt karakterizohet nga një spektër amino i ekuilibruar, i cili është shumë i rëndësishëm për efektet e tij! 75% e proteinës së saj përbëhet nga koncentrati i proteinave të hirrës, hidrolizati dhe izolimi, dhe kazeinë tjetër 25% mikelare dhe të bardhët e vezëve.

Avantazhi kryesor i multipreinës Long® 80 është lëshimi i saj gradual sesa proteina klasike e hirrës. Kështu që muskujt mund të pajisen me proteina për një periudhë më të gjatë kohore! Përveç kësaj, ajo është pasuruar me shtatë enzima - papain, alfaamilaza, bromelain, laktaza, celulaza, proteaza neutrale dhe lipaza.

Ky produkt përmban 76% proteina.

Long® 80 Multipoteina është e përshtatshme për furnizimin me proteina të shpejtë dhe më të gjatë.

Konsumi i kësaj proteine ​​me cilësi të lartë mund të rrisë rritjen e masës së muskujve dhe të parandalojë katabolizmin e muskujve.

Konsumi: Përziej 30 g produkt me 220 ml ujë. Doza ditore 2-3 metra (60 g. - 90 g).

Kushtet e ruajtjes: Mbani në një vend të errët +12 с +25 ° с. Një produkt i mbushur mirë mund të ruhet në të thatë 5 ° с - 30 ° с. Kur hapni paketën, konsumoni brenda 3 muajve. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. SerialiMë e mira më parë: Shihni. në paketë.

Prodhuesi: Extrifit Ushqim S.R.O., Republika Czecheke.

Shpërndarësi: UAB "Z-PROJECTS"

Përbërje

ShushatPjesë edo: Përqendrimi i proteinave të hirrës plotësisht të tretshëm ultra të tretshëm, plotësisht i tretshëm i proteinave të hirrës CFM, enzima -hidrolizuar proteina e proteinave me koncentratin e hidrolizës me shkallë hidrolizë DH 32, enzima enzimë e hidrolizuar me koncentrat të proteinave të hirrës me një shkallë hidrolizë të DH 5, enzimes DH 5, enzima. 8, Koncentrati i proteinave të hirrës së çastit CFM, kazeinë micellar, albumin e vezëve, 7 kompleks enzimë: papain, alfaamilaza, bromelain, laktaza, celulaza, proteaza neutrale, lipaza.

Eksipientët: aromë, rrëshirë guar (stabilizues, trashës), sukralozë (ëmbëlsues), beta -karoten (bojë natyrale), glikozide steviol (ëmbëlsues nga bima stevia - origjinë natyrore), lecithin luledielli (emulsifikues).

 

Ushqyerja 100 g dhe një pjesë (30 g)

Vlerë e energjisë

378 kcal / 1588 kJ

1164kcal / 476 kJ

I trashë

4.5 g / 1.4 g

prej tyre yndyrë e ngopur. acide

2.2 g / 0.7 g

Carbs

7.5 g / 2.3 g

- sheqeri i tyre

4.2 g / 1.3 g

Proteina

76 g / 23 g

Kripë

0.54 g/ 0.16g

Fibër

1.5 g /0.5 g

Përbërësit 100 g dhe shërbimi (30 g)

L-alanine 3823 mg /1117 mg

L-Penilalanine 2488 mg / 747 mg

L-Arginine 1936 mg / 581 mg

L-isoleucine 4498 mg / 1349 mg

L-Cystin 1767 mg / 530 mg

L-leucina 8175 mg /2452 mg

L-GLYCIN 1372 mg / 412 mg

L-Valin 4105 mg /1231 mg

L-Histidine 1379 mg / 414 mg

L-proline 4327 mg /1298 mg

L-asparagine 8105 mg / 2432 mg

L-Sinin 3672mg / 1101 mg

L-Glutamo Rasnis 13221 mg / 3966 mg

L-Treonini 4995 mg / 1499 mg

L-Lizin 6914 mg/ 2074 mg

L-Riptophan 1519 mg / 456 mg

L-metioninë 1519 mg / 456mg

L-rosin 2310 mg / 693 mg

Përmbajtja BCAA 16777 mg /5033 mg

Aminoacidet totale 76024 mg /22807 mg


Rreth Prodhuesit
Extrifit ® Shtojcat e ushqimit u krijuan për atletët profesionistë. Qëllimi kryesor i kompanisë është të udhëheqë shtesat e tregut në treg, duke përmbushur edhe klientin më të kërkuar me lëndët e para me cilësi më të lartë. Të gjitha produktet janë zhvilluar në bashkëpunim me teknologët më të shquar evropianë dhe atletët më të mirë për të bërë efektivitetin e shtesave ushqyese.
  


Extrifit Kompania kaloi me sukses procesin e certifikimit dhe fitoi certifikatën ISO 22000: 2006. Standardi ISO 22000 është një autorizim ndërkombëtar dhe një standard i rëndësishëm për vlerësimin e organizatave që aplikojnë kërkesa specifike për sigurinë e ushqimit në të gjithë prodhimin e ushqimit/zinxhirin e furnizimit. Jo vetëm menaxhimi i kompanisë, respektimi i parimeve të HACCP, por edhe prezantimi i praktikave të tjera të sigurisë. Siç janë praktika e mirë e menaxhimit operacional, praktika e mirë agro kulturore, praktika e mirë veterinare, praktika e mirë e higjenës, praktika e mirë e shpërndarjes, praktika e mirë e kanalizimeve etj. Duke e fituar këtë certifikatë Extrifit Mund të garantohet që produktet e tyre janë të sigurta dhe me cilësi të lartë.

Extrifit Kompania gjithashtu ka një çertifikatë HACCP - një program për parandalimin e mbrojtjes së cilësisë dhe të cilësisë së ushqimit. Ai siguron metodat sistemike bujqësore dhe analizën e proceseve të prodhimit të ushqimit, tregon të gjitha rreziqet etj. HACCP bazohet në Kodin Alimmonarius, i cili u krijua nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Botërore e Shëndetit për Ushqim dhe Bujqësi.

Shqyrtimet e klientit

Bëhu i pari që shkruaj një përmbledhje
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ne gjithashtu e rekomandojmë atë

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods