Një grup i masës që rritet me komplekset e vitaminave

Extrifit - Sport Nutrition

  • €79.99
    çmimi i njësisë i tepërt 
Taksat përfshihen. Kostot e transportit llogaritur duke paguar.

Gjithçka që ka mbetur 2!

Një grup i masës që rritet me komplekset e vitaminave

Sasia neto hardcore 21: 3000 g.

Peshë neto FEN Vit D:120 Kaps (1 Kaps - 600 mg).

Sasia neto v52:  60 Tab.

Extrifit Hardcore Fitimi 21 Ekziston një koktej karbohidrati që përmban 21% proteinë dhe që mban rritjen dhe forcën e muskujve. Ai përmban tre lloje të proteinave: përqendrimi plotësisht i tretshëm i proteinave të hirrës, kazeinë micellar dhe proteinë qumështi. Avantazhi i këtij kombinimi është se proteina tretet dhe thithet me shpejtësi, ndërsa proteinat e tjera, të cilat kanë një tretje dhe degradim më të ngadaltë (kazeinë micellar) në muskuj do të shërbehen aminoacide për disa orë pas stërvitjes.

FEN Vit D Cilësia më e lartë, një nga më të fuqishmit në treg, Vitamina D, e cila përmban deri në 2500% vitaminë D në ditë në një kapsulë, me sa më shumë 120 kapsula në pako, kështu që paketimi do të jetë i mjaftueshëm për të gjithë familjen.

Extrifit V52 -Multivitamina dhe formula minerale profesionale e 52 elementeve të dizajnuara posaçërisht për njerëzit me mendore të larta dhe ushtrime për sporte aktive. Produkti është i përbërë nga një spektër i plotë i mineraleve thelbësore natyrore që thithen mirë.

Konsumi Hardcore 21: Varet nga pesha e trupit, aktiviteti fizik dhe ushqimi. Rekomandohet të shpërndani pjesë prej 2-6 metra 3 herë në ditë për rritjen e muskujve. Njëra shërben në mëngjes, tjetra menjëherë pas stërvitjes, duke ndjekur rezultatet maksimale në pjesën e tretë të vakteve. Një metër (45g) kërkon 200 ml qumësht.

Konsumi FEN Vit D: Si një shtesë dietike për të marrë 1 kapsulë në javë

Konsumi V52:Të rriturit 1 tabletë në ditë me një gotë ujë.

Përdorni sipas udhëzimeve dhe/ose programeve speciale të ushqimit të një atleti. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Mos përdorni nëse jeni shtatzënë ose ushqeheni! Personat nën 18 vjeç nuk duhet të përdoren. Shtesa dietike nuk mund të përdoret si zëvendësues i ushqimit!

Kushtet e ruajtjes: Mbani në një vend të errët +12 с +25 ° с. Një produkt i mbushur mirë mund të ruhet në të thatë 5 ° с - 30 ° с. Kur hapni paketën, konsumoni brenda 3 muajve. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. SerialiMë e mira më parë: Shihni. në paketë.

Prodhuesi:Extrifit S.R.O., Republika Czecheke.

Distributori: UAB Z-Freeats.

Përbërje

Përbërësit hardcore 21:Maltodecstrine, Decrosis, Contral Whey Whey Contle Milk (CFM) (përbërja e fraksionit të proteinave: Beta-Lactoglobulin 43-48%, Alpha-Lactoglobulin 14-18%, GlycomacrophyDes 24-28%, Immunoglobulin G 1-3%, Gatino Albumin 1- 2%, laktoferina më pak se 1%), kazeinë micelare, goditje qumështi, enzima teli: papain, alfa-amylaza, bromelain, laktazë, celulazë, proteazë jo-kulturore, lipazë, qumësht të ligët, boronica të thata, aromat, ekstrakte natyrore të panxharit dhe ngjyrosje natyrale anat, trashës dhe rrëshirë guari të stabilizatorit, supralozë e ëmbëlsuesit, lecithin soje 0.01% (tretshmëri).

Ushqim 100 g dhe një shërbim (45 g)

Vlerë e energjisë

357 kcal / 1501 kJ

161 kcal / 675 kJ

I trashë

1 g/ 0.5 g

- yndyra e tyre e ngopur. acide

0.6 g/ 0.3 g

Carbs

66 g/30 g

- sheqeri i tyre

50 g/ 23 g

Proteina

21 g / 9.2 g

Kripë

0.53 g / 0.24

Fibër

1.7 g / 0.7 g

Përbërësit 100 g produkt dhe pjesë (45 g)

L-alanine 753 mg/339 mg

L-Penilalanine 923 mg / 415 mg

L-Arginine 725 mg / 326 mg

L-izoleucina 1 210 mg / 544 mg

L-Cystin 226 mg 102 mg

L-leucin 2019 mg/ 909 mg

L-GLYCIN 410 mg/ 184 mg

L-Valin 1332 mg / 599 mg

L-Histidine 515 mg / 232 mg

L-proline 1797 mg / 809 mg

L-asparagine 1600 mg / 720 mg

L-sinin 1063 mg / 478 mg

Acidi L-glutamine 3791 mg / 1706 mg

L-Traonin 1014 mg / 456 mg

L-lizin 1 620 mg / 729 mg

L-Riptophan 311 mg / 140 mg

L-metioninë 476 mg 215 mg

L-thirosina 909 mg / 409 mg

Përmbajtja BCAA 4 561mg / 2052 mg

Aminoacide totale 20 693 mg / 9 312 mg

Përbërja mund të ndryshojë në varësi të shijes!

Përbërës FEN Vit D:Dextroza, celuloza mikrokristaline e mbushësit, vitamina D 3 (kolekalciferol), kontrolli ngjitës i kripës së magnezit të acidit yndyror E E 470B.

Përbërja në një pjesë (1 kapsulë)

V Vitamina 3 (Cholecalciferol)

125 µg 5000 UI 2500%*

*Rmv -Vlera ushqyese referuese.

Përbërësit V52:Karbonat kalciumi, oksidi i magnezit, acidi askorbik, inulin, biartat koline, beta-karoten, detar kafe, lecithinë, acid benzoik para-amino, laktate hekuri, citrate zinku, klorur kaliumi, inosotol, ekstrakte dicoto xhin glukonat, nikotinamide, tokoferol succinate, amilazë, tartarët L-carnitine,Lucerne me lule blu, xhensen siberian, ekstrakt i echinacea rozë, spirulina, muira putama, ekstrakt trëndafili, bromelain, betaino hcl, coenzim q10, papain, borat natriumi, pantothenate kalciumi, lorid acetate retinol, glukonat kopper, thiamine hcl, ribofla, cianokobalamin, kim folic acid, sodium selenite, chrome chloride, sodium molybdate, probiotic mixture lacto bacteria + acylophilus bacteria + bifid bacteria, sticky regulatory substance microcrystalline cellulose, lipoinity si magnesium salt e470b , emulsifier and stabilizer hydroxymethylceliolosis, iron oxide dye, talc regulator, emulsifier and stabilizer Polysorbate, dhe kapëse - dylli.

Përbërja në një pjesë (1 tabletënë -)/ rmv%

Provitamina A

Beta karoten

5.5 mg/-

Vitamina A

Retinol acetat

1.0 mg/125 % RMV*

Vitamina B1

Tiaminë HCl

1.4 mg/ 125.5% RMV*

Vitamina B2

Reflamik

1.8 mg/125 % RMV*

Vitamina B3

Nikotinamide

20.0 mg/125 %RMV*

Vitamina B5

Pantothenat kalciumi

7.5 mg/125 %RMV*

Vitamina B6

Hidroklorur piridoksine

1.8 mg/125 %RMV*

Vitamina H

Biotin

62.5 mcg/125 %RMV*

Vitamina B11

Acid folik

0.2 mg/100%RMV*

Vitamina B12

Cianokobalaminë

3.0 mcg/ 120%RMV*

Vitaminë C.

Acid Askorbik

180.0 mg/225%RMV*

Vitamina D3

Kalimësi

 5.0 mcg/100%RMV*

Vitamina E

Tokoferoli succinate

 15.0 mg/125%RMV*

Vitamina P

Agrume

 15.0 mg/ -

Shushunjë

Bitarthat choline

 35.0 mg/ -

Inosotol

Inosotol

 35.0 mg/ -

Lecithinë

Lecithin e322

 50.0 mg/ -

Patrazh

Acid benzoik para-amino

 50.0 mg / -

Betainë

Betaino hcl

 10.0 mg / -

Beulas të Detit Brown (Kelp)

Uji i detit kafe

 50 mg / -

Rutinë

Rutinë -

 25.0 mg / -

Acid glutamik

Acid glutamik

 25.0 mg/ -

Hesperidinë

Kompleks hesperidine

 4.8 mg/ -

Lindi

Borat natriumi

 1.0 mg/ -

Kalcium

Karbonat kalciumi

200.0 mg/25%RMV*

Krom

Klorur kromi

 25.0 mcg/62.5%RMV*

Jod

Jodid kaliumi

125 mcg / 83.33%RMV*

Hekuros

Laktat hekuri

10 mg /71.43%RMV*

Kalium

Klorur kaliumi

20 mg / %rmv*

Bakër

Glukonat bakri

250 mcg / 25%RMV*

Magnez

Oksid i magnezit

187.5 mg / 50%RMV*

Mangan

Mangani glukonat

2.5 mg /125%RMV*

Molibden

Molibdat natriumi

50 mcg / 100%RMV*

Selen

Selenit natriumi

68 mcg /123.6%RMV*

Zink

Citrate e zinkut

12.5 mg / 125%RMV*

Ekstrakt i trëndafilit

Ekstrakt i trëndafilit

14.30 mg / -

Jonxhë me lule blu

Jonxhë me lule blu

14.3 mg / -

L-arginine

Bazë-arginine

14.30 mg / -

Muira Puama

Muira Puama

14.30 mg / -

Spirulinë

Pluhur spiruline

14.3 mg / -

Xhensen siberian

Xhensen siberian

14.3 mg / -

Dubal Ginkgo ekstrakt

Ekstrakt Dicotow Ginkgo (pluhur gjethe)

30.0 mg / -

Coenzim Q10

Coenzim Q10

10.0 mg / -

L-karnitine

L-karnitine tartat

10.0 mg / -

Bromelain

Bromelain

10.0 mg / -

Papain

Papain

10.0 mg / -

Amilazë

Amilazë

15.0 mg / -

Inulin

Fibra inulin

150.0 mg / -

Echinacea

Echinacea

14.30 mg / -

Një përzierje e probiotikëve

Baktere lakto + baktere acilophilus + baktere bifidike

 

2.0 mg / -

Rreth Prodhuesit
Extrifit ® Shtojcat e ushqimit u krijuan për atletët profesionistë. Qëllimi kryesor i kompanisë është të udhëheqë shtesat e tregut në treg, duke përmbushur edhe klientin më të kërkuar me lëndët e para me cilësi më të lartë. Të gjitha produktet janë zhvilluar në bashkëpunim me teknologët më të shquar evropianë dhe atletët më të mirë për të bërë efektivitetin e shtesave ushqyese.
  


Extrifit Kompania kaloi me sukses procesin e certifikimit dhe fitoi certifikatën ISO 22000: 2006. Standardi ISO 22000 është një autorizim ndërkombëtar dhe një standard i rëndësishëm për vlerësimin e organizatave që aplikojnë kërkesa specifike për sigurinë e ushqimit në të gjithë prodhimin e ushqimit/zinxhirin e furnizimit. Jo vetëm menaxhimi i kompanisë, respektimi i parimeve të HACCP, por edhe prezantimi i praktikave të tjera të sigurisë. Siç janë praktika e mirë e menaxhimit operacional, praktika e mirë agro kulturore, praktika e mirë veterinare, praktika e mirë e higjenës, praktika e mirë e shpërndarjes, praktika e mirë e kanalizimeve etj. Duke e fituar këtë certifikatë Extrifit Mund të garantohet që produktet e tyre janë të sigurta dhe me cilësi të lartë.

Extrifit Kompania gjithashtu ka një çertifikatë HACCP - një program për parandalimin e mbrojtjes së cilësisë dhe të cilësisë së ushqimit. Ai siguron metodat sistemike bujqësore dhe analizën e proceseve të prodhimit të ushqimit, tregon të gjitha rreziqet etj. HACCP bazohet në Kodin Alimmonarius, i cili u krijua nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Botërore e Shëndetit për Ushqim dhe Bujqësi.

Shqyrtimet e klientit

Bëhu i pari që shkruaj një përmbledhje
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ne gjithashtu e rekomandojmë atë

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods