Gluta Pure 300 g.

Extrifit - Sport Nutrition

  • €23.99
    çmimi i njësisë i tepërt 
Taksat përfshihen. Kostot e transportit llogaritur duke paguar.

Gjithçka që ka mbetur 0!
Aksionet do të plotësohen pas

Gluta e pastër

Pesha neto:  300 g.

L-glutamina është një aminoacid i domosdoshëm, i pasur me ind të muskujve. Gjatë ushtrimit intensiv, nevoja për këtë substancë rritet me shpejtësi (deri në pesë herë në krahasim me nevojën për pushim), Glutamina është një nga materialet kryesore të ndërtimit të muskujve.

Glutamina është e rëndësishme në heqjen e amoniakut të tepërt në trup (produkt normal i mbeturinave të trupit).

L-glutamina gjithashtu mund të rrisë aktivitetin e qelizave imune në zorrë, të ndihmojë në parandalimin e infeksioneve dhe inflamacionit dhe qetësoni indin e zorrëve.L-glutamina është aminoacidi më i bollshëm në trup dhe mban shëndetin e zorrëve. Për këtë arsye, kjo mund të ndihmojë njerëzit me sindromën e zorrës së irrituar.

Konsumi: Përzieni 5 g produkt me 250 ml ujë menjëherë pas sportit dhe gjatë gjumit.

Kushtet e ruajtjes: Mbani në një vend të errët +12 с +25 ° с. Një produkt i mbushur mirë mund të ruhet në të thatë 5 ° с - 30 ° с. Kur hapni paketën, konsumoni brenda 3 muajve. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. SerialiMë e mira më parë: Shihni. në paketë.

Prodhuesi: Extrifit Ushqim S.R.O., Republika Czecheke.

Shpërndarësi: UAB "Z-PROJECTS"

Përbërje

ShushatPjesë edo: 100 % L-glutamine.

Ushqyerja 100 g dhe një pjesë (30 g)

Vlerë e energjisë

297 kcal / 1247 kJ

15 kcal / 62 kJ

I trashë

0 g /0 g

- yndyra e tyre e ngopur. acide

0 g /0 g

Carbs

0 g /0 g

- sheqeri i tyre

0 g /0 g

Proteina

0 g /0 g

Kripë

0 g /0 g

Fibër

0 g /0 g

Përbërësit 100 g dhe shërbimi (5 g)

L-glutamine 99.9 g / 5 g

               

 

Rreth Prodhuesit
Extrifit ® Shtojcat e ushqimit u krijuan për atletët profesionistë. Qëllimi kryesor i kompanisë është të udhëheqë shtesat e tregut në treg, duke përmbushur edhe klientin më të kërkuar me lëndët e para me cilësi më të lartë. Të gjitha produktet janë zhvilluar në bashkëpunim me teknologët më të shquar evropianë dhe atletët më të mirë për të bërë efektivitetin e shtesave ushqyese.
  


Extrifit Kompania kaloi me sukses procesin e certifikimit dhe fitoi certifikatën ISO 22000: 2006. Standardi ISO 22000 është një autorizim ndërkombëtar dhe një standard i rëndësishëm për vlerësimin e organizatave që aplikojnë kërkesa specifike për sigurinë e ushqimit në të gjithë prodhimin e ushqimit/zinxhirin e furnizimit. Jo vetëm menaxhimi i kompanisë, respektimi i parimeve të HACCP, por edhe prezantimi i praktikave të tjera të sigurisë. Siç janë praktika e mirë e menaxhimit operacional, praktika e mirë agro kulturore, praktika e mirë veterinare, praktika e mirë e higjenës, praktika e mirë e shpërndarjes, praktika e mirë e kanalizimeve etj. Duke e fituar këtë certifikatë Extrifit Mund të garantohet që produktet e tyre janë të sigurta dhe me cilësi të lartë.

Extrifit Kompania gjithashtu ka një çertifikatë HACCP - një program për parandalimin e mbrojtjes së cilësisë dhe të cilësisë së ushqimit. Ai siguron metodat sistemike bujqësore dhe analizën e proceseve të prodhimit të ushqimit, tregon të gjitha rreziqet etj. HACCP bazohet në Kodin Alimmonarius, i cili u krijua nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Botërore e Shëndetit për Ushqim dhe Bujqësi.

Shqyrtimet e klientit

Bëhu i pari që shkruaj një përmbledhje
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ne gjithashtu e rekomandojmë atë

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods