Shko Pro 30 3000 g

Extrifit - Sport Nutrition

  • €46.99
    çmimi i njësisë i tepërt 
  • Ruaj €11.00
Taksat përfshihen. Kostot e transportit llogaritur duke paguar.

Gjithçka që ka mbetur 2!

Shko Pro 30

Pesha neto: 3000 g.

Go Pro 30 është një koktej i shkëlqyeshëm i karbohidrateve për masë, me sa më shumë 30% të proteinave me cilësi të lartë dhe me cilësi të lartë, dhe vetë -karbohidrate të ndryshme izomaltuloze, maltodeekstrin dhe dextrosis. Produkti gjithashtu përmban një L-glutaminë shtesë dhe enzima tretës. Sasia e proteinave është e përshtatshme për rritjen e masës së muskujve dhe mirëmbajtjen e saj. Karbohidratet janë një burim energjie.

Koktej përbëhet nga 8 burime proteinike (30% proteinë: koncentrati i proteinave të hirrës ultra të çastit ultra të çastit, enzima -hidrolizuese 90% izolim i proteinave të hirrës me shkallë hidrolizë DH8, enzima e hidrolizuar e proteinave të hirrës me shkallë hidrolizë DH32, albumin e vezëve. DH5, instant 90 % Izolimi i hirrës CFM, kazeina micellar dhe koncentrati i proteinës së çastit të hirrës CFM). Proteinat pasurohen me glutaminë me formë të lirë. Karbohidratet janë izomaltuloza (Palatinaetm) - Karbohidratet moderne sportive me një indeks të ulët glicemik. Burime të tjera të karbohidrateve përfshijnë maltodexrin dhe dekstrozën.

Agli -yields përbëhet nga:

  • Izomaltuloza 50%
  • Maltodeekstrin 25%
  • Dextrosis 25 %

 

Konsumi: Varet nga pesha e trupit, aktiviteti sportiv dhe ushqimi.
Ne ju rekomandojmë që doza ditore (2-3 kova) të ndahet në dy ose tre pjesë dhe të konsumohet si një meze të lehtë midis vakteve, gjatë ditëve të stërvitjes, mundësisht menjëherë pas sportit.
Përzieni përmbajtjen e një shembulli të vetëm (45 g) me 200 -400 ml ujë ose qumësht të ligët.

Kushtet e ruajtjes: Mbani në një vend të errët +12 с +25 ° с. Një produkt i mbushur mirë mund të ruhet në të thatë 5 ° с - 30 ° с. Kur hapni paketën, konsumoni brenda 3 muajve. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. SerialiMë e mira më parë: Shihni. në paketë.

Prodhuesi: Extrifit Ushqim S.R.O., Republika Czecheke.

Shpërndarësi: UAB "Z-PROJECTS"

Përbërje

ShushatPjesë edo: Palatinaetm (izomaltuloza), koncentrati i proteinës së çastit të çastit ultra të filtruar, maltodexrin, dextrosis, enzimatik i hidrolizuar 90% izolim të proteinave të hirrës me shkallë hidrolizë DH 8, enzima -hidrolyzed proteina obumin. CFM, përqendrimi i proteinave enzimatike të hidrolizuara të hirrës me shkallën e hidrolizës DH 5, kazeinë micelare, koncentratin e proteinave të hirrës së çastit CFM, L-glutamine (1000 mg/100g), enzimat: papain, tolereetm (pH e stabilit të pH)

Ushqyerja 100 g dhe një shërbim (45 g)

Vlerë e energjisë

372 kcal / 1564 kJ

167 kcal / 704 kJ

I trashë

2.5 g /1.1 g

- yndyra e tyre e ngopur. acide

1.4 g / 0.6 g

Carbs

55 g / 25 g

- sheqeri i tyre

43 g / 19 g

Proteina

30 g / 13 g

Kripë

0.5 g/ 0.2 g

Fibër

2.9 g /1.3 g

 

Rreth Prodhuesit
Extrifit ® Shtojcat e ushqimit u krijuan për atletët profesionistë. Qëllimi kryesor i kompanisë është të udhëheqë shtesat e tregut në treg, duke përmbushur edhe klientin më të kërkuar me lëndët e para me cilësi më të lartë. Të gjitha produktet janë zhvilluar në bashkëpunim me teknologët më të shquar evropianë dhe atletët më të mirë për të bërë efektivitetin e shtesave ushqyese.
  


Extrifit Kompania kaloi me sukses procesin e certifikimit dhe fitoi certifikatën ISO 22000: 2006. Standardi ISO 22000 është një autorizim ndërkombëtar dhe një standard i rëndësishëm për vlerësimin e organizatave që aplikojnë kërkesa specifike për sigurinë e ushqimit në të gjithë prodhimin e ushqimit/zinxhirin e furnizimit. Jo vetëm menaxhimi i kompanisë, respektimi i parimeve të HACCP, por edhe prezantimi i praktikave të tjera të sigurisë. Siç janë praktika e mirë e menaxhimit operacional, praktika e mirë agro kulturore, praktika e mirë veterinare, praktika e mirë e higjenës, praktika e mirë e shpërndarjes, praktika e mirë e kanalizimeve etj. Duke e fituar këtë certifikatë Extrifit Mund të garantohet që produktet e tyre janë të sigurta dhe me cilësi të lartë.

Extrifit Kompania gjithashtu ka një çertifikatë HACCP - një program për parandalimin e mbrojtjes së cilësisë dhe të cilësisë së ushqimit. Ai siguron metodat sistemike bujqësore dhe analizën e proceseve të prodhimit të ushqimit, tregon të gjitha rreziqet etj. HACCP bazohet në Kodin Alimmonarius, i cili u krijua nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Botërore e Shëndetit për Ushqim dhe Bujqësi.

 

Shqyrtimet e klientit

Bëhu i pari që shkruaj një përmbledhje
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ne gjithashtu e rekomandojmë atë

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0.00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods