Ar nepamirštame prižiūrėti vieno iš pagrindinių savo organų?

Paskelbė Karolis Zilinskas

Kaip visi žinome kepenys vienas iš pagrindinių mūsų kūno organų, kurio veikla ir būklė turi būti nepriekaištinga, kad mūsų kūnas funkcionuotų puikiai, o to pasekoje ir savijauta būtų puiki.
Kepenys neturi skausmo receptorių, tad dažniausiai nejausdami skausmo, nepagalvojame apie šio organo būklę. 
Kepenys yra didžiausias organas ir didžiausia liauka, kuri reguliuoja medžiagų apykaitą, atlieka organizmo detoksikacijos funkciją. Dėl svarbių biocheminių procesų, vykstančių šioje liaukoje, kepenys vadinamos pagrindine organizmo laboratorija, juose vyksta daug įvairių metabolinių procesų – baltymų, riebalų, angliavandenių ir kitų junginių sintezė arba skaidymas. 
Kepenys labai svarbios virškinimui, aminorūgščių sintezei, riebalų, vandens ir mineralinių medžiagų apykaitai; jose gaminasi tulžis, kraujo plazmos baltymai, glikogenas, šlapalas, gaminami A, D, B12 ir K vitaminai, neutralizuojamos iš žarnyno patekusios nuodingosios medžiagos, padeda reguliuoti cukraus kiekį kraujyje, kontroliuoja cholesterolio, kai kurių hormonų, fermentų veiklą.
Mūsų kepenų veikla ir būklė priklauso nuo to, kaip mes jais rūpinamės. Alkoholis, medikamentinių vaistų vartojimas tiesiogiai veikia kepenų veiklą, viršsvoris gali ir sukelia kepenų ligas tokias kaip hepatitas ar kepenų suriebėjimas. Viršsvorį  gali skatinti netinkami mitybos įpročiai:  kai valgoma nereguliariai, persivalgoma, vyrauja  daug kalorijų turintis riebus ir sunkiai virškinamas maistas. 
Norit tinkamai rūpintis gera kepenų veikla reikia kiek galima mažiau vartoti alkoholio, nevartoti medikamentų, jei nėra būtina,  stengtis išlaikyti gerą emocinę būklę bei stengtis valdyti emocijas, nes malšindami stresą, nerimą ir negalėdami atsipalaiduoti dažnai nepastebime, kad valgome nejausdami saiko. 
Kad išlaikyti sveikas kepenis reiktų laikytis rėžimo, valgyti reguliariai, nepersivalgyti, vengti riebios mėsos, riebių pieno produktų. Į mitybą įsitraukti daugiau pilno grūdo kruopų, žuvies produktų, liesos mėsos bei liesų pieno produktų bei svarbiausia nepamiršti į savo racioną įtraukti daržovių.
Kad apsaugoti kepenis ir palengvinti jų darbą rekomenduojame profilaktiškai vartoti papildus kepenų apsaugai, rekomenduojame FEN Liver Control produktą, kurio sudėti sudaro 4 teigiamai kepenis veikiančios medžiagos, padedančios kepenų ląstelėms atsinaujinti:
Kalninės puerarijos (Kudzu) ekstraktas yra bioaktyvių izoflavonų šaltinis. Šios medžiagos gali padėti:
  • Skatina naujų kepenų ląstelių augimą, o tai padeda kepenims atsigauti.
  • Detoksikuoti organizmą;
  • Gerinti dopamino ir serotonino, stiprinančių nervų sistemą ir palankiai veikiančių nuotaiką (kai yra padidėjęs jautrumas arba apatija), gamybą;
  • Pakelti energijos lygį;
  • Atprasti nuo alkoholio vartojimo bei rūkymo.
Tikrasis margainis (silimarinas) padeda palaikyti:
  • Normalią kepenų ląstelių regeneraciją (atsinaujinimą);
  • Normalią kepenų detoksikacijos funkciją;
  • Normalią kepenų funkciją;
  • Normalų virškinimą bei organizmo valymo funkciją.

    Lecitinas - tai gausiausias ir svarbiausias fosfolipidas gyvūnų ir augalų ląstelėse. Fosfolipidų grupės medžiaga - Lecitinas yra kiekvienos gyvos ląstelės statybinė medžiaga ir nervų ląstelių ir skaidulų mielino apvalkalo pagrindas.

    Selenas – labai galingas antioksidantas, itin naudingas ir skydliaukei, ir kepenims, palaiko normalią skydliaukės veiklą, jis yra būtinas skydliaukės hormonų virsmui iš T4 į T3. Taip pat palaiko normalią imuninės sistemos veiklą. 

     Visos šios 4 medžiagos turi unikalų patikrintą poveikį. Rekomenduodama produktą vartoti ilgesnį laiką.
     

    Bendrinti šį įrašą



    ← Senesnis įrašas

    Net Orders Checkout

    Item Price Qty Total
    Subtotal €0.00
    Shipping
    Total

    Shipping Address

    Shipping Methods